Köpa & Äga - Suzumar

Köpa & Äga

POWERED BY SUZUKI. Alla Suzumar-båtar levereras med fyrtaktsmotorer från Suzukis omfattande utombordarprogram – en garanti för att båtupplevelsen börjar i det ögonblick du vrider om startnyckeln. Det ger inte bara kompletta båtlösningar med god prestanda, bränsleekonomi och tillförlitlighet, utan även Suzukis omfattande helhetslösningar vad gäller båtförsäkring, båtarnas stöldskyddsmärkning och garanti.

suzuki-batforsakring

Suzuki båtförsäkring

Vi på Svedea har tillsammans med KGK Motor AB tagit fram en riktigt bra försäkring för dig som har en båt med Suzuki-motor. Försäkringen kan du teckna hos din Suzuki-återförsäljare och det går att försäkra både nya och begagnade båtar.

Brett skydd för din båt
Suzuki båtförsäkring ger ett bra skydd året runt, oavsett om båten ligger i sjön eller på land. I försäkringen ingår bland annat allriskförsäkring, assistans och stilleståndsersättning om båten blir obrukbar längre än 20 dagar under högsäsong.

Allrisk ingår!
Vår allriskförsäkring täcker plötsliga och oförutsedda skador. Det innebär att du till exempel kan få ersättning om du råkar tanka bensin i vattentanken, krossar en ruta är du tar upp ankaret eller spiller olja på dynorna.

Snabb skadereglering
Vi tycker inte att din båt ska stå på land i onödan. Så skulle olyckan vara framme tar våra skadeexperter väl hand om dig. Vi satsar på personlig service och har nära samarbeten med reparatörer för att du ska få så snabb hjälp som möjligt.

Bolaget som gör skillnad
Svedea säljer försäkringar med idén att vara extra kunniga om det man försäkrar. För båt, vattenskoter, mc, snöskoter, ATV, bil, hund, katt och företag utvecklar bolaget konkurrenskraftiga försäkringsprodukter och gör livet enklare för kunderna. Bakom Svedea står världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re.

Fullständiga villkor hittar du hos: SVEDEA

7arsgaranti_wayoflife

7 ÅRS MOTORGARANTI

Alla Suzmar-båtar levereras med utombordare från Suzuki med marknadens bästa garantier.  Garantin innebär ett bekymmersfritt ägande och trygghet för dig som kund. Många yrkesanvändare, som t.ex. fiskeguider och ribcharterföretag, väljer Suzuki utombordare tack vare driftsäkerheten och prestandan.

suzumar-ds-2

NAVIGATIONSGRUPPEN

Vi erbjuder navigationsutbildningar på alla nivåer i våra utbildningslokaler i Pampas Marina. Kunskap ger frihet och vi ger dig den utbildning du behöver för att du ska känna dig trygg när du ger dig ut i skärgården. Exempel på kurser är förarintyg, fartygsbefäl klass 8, båtcoach och båtförarkort.

7 års motorgaranti

kalfkdsfköä

Powered by Suzuki

alfdjslöafjöl

Om Suzumar

kjasöflajf